WortelpeterselieToepassing Wortelpeterselie is een variant van de gewone peterselie waar men het blad van gebruikt. Deze wortelpeterselie wordt voor zijn witte penwortel gekweekt. Wortelpeterselie kwa kleur en vorm heeft het uiterlijk van een pastinaak, maar de smaak heeft eerder iets weg van peterselie met een nootachtige smaak. Heerlijk in soepen en sausen maar ook te gebruiken in stampoten. Tip Mooie witte soms vertakte wortel met een peterselie nootachtige smaak. Zeer weinig koolydraden dus goed te gebruiken voor een koolhydraden arm dieet. Product informatie Wortelpeterselie
Productgroep: Kolgroenten
Latijnse naam: Petroselinum crispum var. tuberosum
Herkomst Nederland
Bewaartemp.: 2 - 4 graden
Houdbaarheid: ongeveer 1 - 2 weken
Beschikbaar: september tot juni
Energie:
Contact met Zonneheerdt
Wortelpeterselie
Wortelpeterselie

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies