Zaken doen

met Zonneheerdt

Onze groenten hebben een lange historie, maar zijn helaas bij velen nog onbekend. Wij zijn trots op deze bijzondere groenten die we telen en verwerken tot een mooi eindproduct voor zowel de retail, de foodservice, de industrie en uiteindelijk de consument.

Zaken doen met Zonneheerdt
Duurzaam productieproces
Home » Zaken doen

Retail, foodservice en industrie

Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden qua kleuren, smaken, verwerkings- en bereidingsmogelijkheden zijn onze groenten een meerwaarde voor:

Retail

Retail

We zetten nu al onze groenten af in houten kratten en EPS -fust via diverse distributeurs. We leveren aan horeca en detailhandel in binnen- en buitenland.

Foodservice

Foodservice

Ziekenhuizen, catering, en zorginstellingen zetten met gekleurde wortelen en bietjes een gevarieerd, gezond en smaakvol palet aan groenten op tafel.

Industrie

Industrie

Onze wortelen en bietjes zijn ook zeer geschikt om te worden verwerkt in diepvriesmaaltijden, salades, sappen, soepen, etc.

Kleur met meer smaak

Hebben wij u

op een idee gebracht?

Neem gerust contact met ons op, wanneer wij u naar aanleiding van onze gekleurde groenten op een idee hebben gebracht of wanneer u meer wilt weten. We kunnen dan samen de mogelijkheden bekijken om het product naar uw wensen in de markt te zetten.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Contactformulier