Wortelpeterselie

Wortelpeterselie is een variant van de gewone peterselie waar men het blad van gebruikt. Deze wortelpeterselie wordt voor zijn witte penwortel gekweekt. Wortelpeterselie qua kleur en vorm heeft het uiterlijk van een pastinaak, maar de smaak heeft eerder iets weg van peterselie met een nootachtige smaak. Heerlijk in soepen en sausen maar ook te gebruiken in stampoten.

Mooie witte soms vertakte wortel met een peterselie nootachtige smaak. Zeer weinig koolhydraten dus goed te gebruiken voor een koolhydraat arm dieet.

Wortelpeterselie
Duurzaam productieproces
Home » Assortiment » Wortelpeterselie

Product informatie

Productgroep:
Knolgroenten
Latijnse naam:
Petroselinum crispum var. tuberosum
Herkomst:
Nederland
Bewaartemp:
2 - 4 graden
Houdbaarheid:
Onbewerkt 1 - 2 weken
Beschikbaar:
September tot juni
Energie:
-
Wortelpeterselie
Wij staan voor u klaar

Partner worden?

Wij staan voor u klaar!

Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden qua kleuren, smaken, verwerkings- en bereidingsmogelijkheden zijn onze groenten een meerwaarde voor: Retail, foodservice en de industrie. Neem gerust contact met ons op, wanneer wij u naar aanleiding van onze gekleurde groenten op een idee hebben gebracht of wanneer u meer wilt weten.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Contactformulier